You are currently viewing Πότε χρησιμοποιούμε λάδι μαλλιών;

Πότε χρησιμοποιούμε λάδι μαλλιών;

  1. Το αγαπημένο προϊόν για σγουρά μαλλιά!

Τα έλαια μαλλιών είναι φτιαγμένα για τα κορίτσια με σγουρά μαλλιά. Τα σγουρά μαλλιά είναι συνήθως ξηρά και φριζάρουν εύκολα· το έλαιο θα τους προσφέρει πειθαρχία και μπούκλες με τέλειο σχήμα, χαρίζοντάς τους ταυτόχρονα λάμψη και απόλυτα υγιή όψη.

2. Για όσες δεν αποχωρίζονται το πιστολάκι!

Για όσες γυναίκες δεν αποχωρίζονται με τίποτα το πιστολάκι και τα άλλα εργαλεία styling, το έλαιο μαλλιών είναι απολύτως απαραίτητο.  Χρησιμοποιήστε το πριν από το styling, για προστασία από τη θερμότητα και πιο γρήγορο στέγνωμα με το πιστολάκι.

3. Δίνει λύση για τα μαλλιά δεύτερης ημέρας!

Το ιδανικό φρεσκάρισμα για τις μέρες εκείνες που επιλέγετε να μην λουστείτε ή να μην έχετε χρόνο, ή τα μαλλιά σας να γίνονται ξηρά από το συχνό λούσιμο. Αν οι ρίζες σας είναι καθαρές, δεν υπάρχει λόγος να λούσετε ή να βρέξετε τα μαλλιά σας. Απλώς εφαρμόστε γρήγορα λίγο έλαιο για να φρεσκάρετε το χτένισμά σας και, ταυτόχρονα, να προσφέρετε στα μαλλιά σας έξτρα θρέψη, λάμψη και άρωμα.

4.Δίνει λάμψη στα βαμμένα μαλλιά!

Δύο με τρεις εβδομάδες μετά τη βαφή, είναι πιθανό το χρώμα να αρχίσει να χάνει τη φωτεινότητα και τη λάμψη του.  Εφαρμόζοντας μία δόση της αντλίας σε βρεγμένα ή στεγνά βαμμένα μαλλιά, θα προσφέρετε θρεπτική λάμψη στα μαλλιά σας κάνοντάς τα τόσο λαμπερά και όμορφα όσο ήταν και τη μέρα που επισκεφθήκατε το κομμωτήριο.

Επειδή τα μαλλιά είναι ιεροτελεστία για την ομάδα του Anastasios Style Studio, σας περιμένουμε από κοντά για να σας δώσουμε τις αντίστοιχες συμβουλές & προτάσεις προϊόντων styling από την #anastasiosshairboutique  

Λαοδίκης 29, Γλυφάδα | Αθήνα | 21 0968 0880

Μιχ. Αγγέλου & Χαρ. Τρικούπη 1ος όροφος | Ιώαννινα | 26510 39111

Source: kerastase.gr